Diari Més

Serveis

L'estació del Camp de Tarragona tindrà un pàrquing 'low cost' a cinc euros el dia

L'Ajuntament de la Secuita requalificarà un terreny agrícola per contruir un aparcament amb 600 places

Un tren de RENFE AVE a l'estació del Camp de Tarragona.

estació del Camp de Tarragona, tren. AVEEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de la Secuita està ultimant els detalls per requalificar un terreny agrícola proper a l'estació de l'AVE del Camp de Tarragona per destinar-lo com a aparcament. Segons ha avançat La Vanguardia, el consistori preveu que tingui una capacitat de 600 vehicles a un preu low cost, cinc euros al dia.

L'Ajuntament destinaràtres milions de pressupost anual en despeses i inversiones per a una infraestructura fortament reclamada pel territori.

L'alcalde de la Secuita, Eudald Roca, confia en que en els propers mesos el terreny sigui requalificat després de passar per la comissió d'Urbanisme i obrir a curt termini un concurs públic per adjudicar l'explotació del futur aparcament.

Actualment, hi ha un pàrquing subterrani gestionat per l'empresa Saba amb tarifes equiparables a qualsevol estació d'AVE. Concretament, hi ha un abonament mensual a 43 euros, de 29 euros al mes per a usuaris de cap de setmana.

Els alcaldes de La Secuita i Perafort, els municipis afectats, critiquen que han estat «molt sols» davant una reivindicació històrica i que sembla que ara podria veure's resolta. «Hi ha algunes administracions que no estan fent la seva feina. L'Incasòl té uns terrenys que podria derivar a un ús d'aparcament, però ningú mou fitxa», lamenta Joan Martí, alcalde de Perafort.

tracking