Diari Més

Vuit pastisseries de Tarragona, entre les cinquanta millors de Catalunya

Els premis Fava de Cacau de Sant Vicenç dels Horts arriben a la tercera edició en el marc de la V Mostra Internacional de Pastisseria del municipi

Un dels dolços de la Pastisseria Cal Jan.

Vuit pastisseries de Tarragona, entre les cinquanta millors de CatalunyaCal Jan

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vuit pastisseries de la demarcació de Tarragona han entrat al llistat de les 50 millors de tot Catalunya aquest any 2022. La Mostra té com a objectiu posar en valor l'activitat professional del sector pastisser entre el públic general i, a més, els guardons reconeixen els millors establiments de Catalunya, a qui otorguen la Fava de Cacau, a través d'un procés de selecció realitzat per professionals del sector.

Aquest any les pastisseries tarragonines que han guanyat la Fava de Cacau són la Confeteria Padreny (Reus), la Pastisseria Bahia(l'Ampolla), la Pastisseria Cal Jan (Torredembarra i Tarragona), la Pastisseria l'Obrador (El Vendrell), la Pastisseria La Font (Cambrils), la Pastisseria Larrosa (Flix), Peralta Pastissers (Tortosa) i Xocosave Xocolateria (Riudoms). Cal Jan ha guanyat també la Fava d'or a la millor pastisseria del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

El jurat del certamenestà format pel professorat de pastisseria, periodistes de gastronomia i pastissers que no disposen de pastisseria en propietat però que exerceixen el seu ofici en restaurants o acadèmies. L'equip del jurat el lideraMarc Balaguer, Campió d'Espanya de Pastisseria l'any 2015 i Subcampió del Món de Gelateria el 2018.

tracking