Diari Més

Societat

El Ple de l'Ajuntament de Cambrils acorda concedir quatre Mencions Honorífiques

Les persones i organitzacions distingides són Josep Maria Vidiella, Anna Vilallonga, l'Agrupació de Càmpings i el Club d'Escacs de Cambrils

Una imatge del ple.

El Ple de l'Ajuntament de Cambrils acorda concedir quatre Mencions HonorífiquesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ple Municipal de Cambrils ha acordat per unanimitat atorgar quatre Mencions Honorífiques a entitats i persones que durant l'any han destacat en diferents àmbits o bé commemoren efemèrides destacades. Els reconeixements han estat proposats per la Comissió d'Honors i Distincions, que ha valorat candidatures presentades per diferents persones, entitats i grups polítics municipals. L'acte de lliurament de distincions se celebrarà durant el mes de febrer, en una data pendent de confirmar.

Una de les Mencions Honorífiques Municipals 2021 ha estat per Josep Maria Vidiella Álvarez, proposat per l'Associació Antics Alumnes La Salle, per la seva trajectòria en el món associatiu de Cambrils, essent membre actiu en diverses entitats cambrilenques com l'Associació d'Antics Alumnes de La Salle, la Congregació de la Puríssima Sang, l'Associació Pessebrista i la Colla Castellera, entre d'altres.

També s'ha aprovat atorgar una menció a Anna Vilallonga Renom, per la seva trajectòria solidària en el món associatiu, especialment com a presidenta provincial de la Associació Espanyola contra el Càncer, duent a terme una gran tasca de divulgació de l'entitat i portant a terme múltiples accions a la nostra població en aquest sentit, i també per la seva vessant d'empresària i el paper que ha tingut en la promoció econòmica de Cambrils.

El Ple també ha decidit distingir amb una menció l'Agrupació de Càmpings de Cambrils, per la seva tasca de promoció i difusió turística de Cambrils, contribuint al seu desenvolupament i reconeixement arreu, i el Club Escacs Cambrils en reconeixement a la gran tasca pedagògica que ha portat a terme, i en especial a títol pòstum al seu president Joan Caba, que va contribuir a donar a conèixer el club arreu donant-li una gran projecció i que malauradament ens va deixar.

tracking