Diari Més

Les festes de les Decennals de Valls recuperen els horaris i aforaments previs a les restriccions

Els concerts es mantenen amb el públic assegut, tot i l'aixecament de les limitacions

La plaça del Pati amb les llums instal·lades.

Les festes de les Decennals de Valls recuperen els horaris i aforaments previs a les restriccionsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'organització de les Festes Decennals 2021+1 de Valls ha decidit recuperar els horaris dels concerts previstos inicialment en el programa, després de l'aixecament de les restriccions. L'actuació de Don Patricio és l'única que manté l'horari avançat, ja que és el primer concert de les festes i l'operativa no ha permès el canvi d'horari. Amb tot, els concerts a la Vela Principal es faran amb el públic assegut per tal de contribuir, diuen els organitzadors, en la contenció del virus. A banda, també s'han posat a la venda noves entrades per als espectacles al Teatre Principal i al Centre Cultural Municipal, ja que l'aforament als espais culturals a partir d'aquest divendres ja és del 100%.

D'aquesta manera, alguns dels muntatges que ja havien exhaurit localitats, com els musicals familiars 'El Petit Príncep' i 'Bye ByeMonstre', de Dagoll Dagom, tornen a tenir cadires lliures. També tenen disponibilitat elsespectacles protagonitzats per artistes vallencs, com'Començar', ambMar Ulldemolins, 'El gran llibre màgic' ambCristina Murillo i 'El bon policia' amb RicardFarré.

Les noves mesures decretades per les autoritats sanitàries mantenen la prohibició dels balls. Per això, el ball de gala a la Vela Principal es manté amb format de concert de gala, mentre que els quatre balls d'orquestra al pavelló Xavi Tondo esdevenen concerts de nit.

tracking