Diari Més

Policial

Denunciat a Torredembarra el conductor d'un autobús escolar per donar positiu en drogues

El control s'emmarca dintre de la campanya de control del transport escolar que fa la Policia Local coordinada per Trànsit

El Consell Comarcal transporta cada dia més d'un miler d'alumnes d'Infantil i Primària.

Més de 170 alumnes de Batxillerat del Baix Penedès en perill de quedar-se sense transport escolarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Torredembarra ha denunciat el conductor d'un autobús de transport escolar als instituts de la població després que hagi donat positiu en una prova de detecció de drogues. Els fets van tenir lloc ahir al matí, a primera hora, en el marc de la campanya de control del transport escolar, menors i viatgers, que realitza la Policia Local i que està coordinada per Trànsit.

Una vegada els alumnes havien arribat al centre, els agents van fer la corresponent inspecció a l'autobús i, posteriorment, la prova de detecció de drogues amb resultat positiu. La Policia Local va activar el protocol en aquests casos, sol·licitant a l'empresa que gestiona el transport la presència d'un conductor substitut per fer-se càrrec de l'autobús.

Durant tota la setmana, continuaran els controls del transport escolar, realitzant comprovacions tant administratives del vehicle i de l'empresa, com dels conductors.

tracking