Diari Més

Societat

Vila-seca crea una targeta ciutadana, la Vilacard

De moment, ja es pot utilitzar per accedir de forma gratuïta al bus municipal

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i la regidora d'Innovació i Turisme, Cristina Cid, amb la targeta.

Vila-seca crea una targeta ciutadana, la VilacardAjuntament Vila-seca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Vila-seca ha presentat aquest dimecres laVilaCard, una targeta ciutadana que permetrà la utilització de diversos serveis municipals a tots els veïns del municipi. Juntament amb aquesta targeta, també s'ha presentat la VilaCard JOVE, una versió adreçada als menors de 30 anys.La presentació ha anat a càrrec de l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i la regidora d'Innovació i Turisme, Cristina Cid.

De moment, la targeta permetrà accedir de forma gratuïta al transport públic municipal o accedir al Castell de Vila-seca. Més endavant, s'aniran incorporant altres prestacions.

Per sol·licitar-la, és necessari disposar d'un DNI-NIE no caducat, una targeta bancària de pagament i tenir actualitzades les dades del domicili que consta al Padró Municipal d'Habitants, ja que aquesta targeta s'enviarà al cap d'uns dies directament al domicili. Per activar-la, el cost serà de 5 euros i, en el cas de pèrdua o renovació el seu cost serà d'1 euro.

Es podrà obtenir a través de vilacard.vila-seca.cat i presencialment, al Punt d'Informació Juvenil de Vila-seca, al Centre Cívic i Cultural de la Pineda i al Centre Cívic i Cultural de la Plana. Prèviament però, caldrà demanar cita a laseuelectronica.vila-seca.cat.

tracking