Diari Més

Societat

CaixaBank obrirà els divendres l'oficina de Vimbodí i Poblet

Tots els divendres, a partir del d'aquesta setmana, l'oficina estarà oberta en horari habitual i s'atendrà presencialment

Un caixer automàtic.

Un caixer automàtic.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entitat bancària CaixaBank reobrirà l'oficina del municipi de Vimbodí i Poblet (Conca de Barberà), tot i que només prestarà servei divendres, segons informa l'Ajuntament d'aquest petit poble tarragoní.

Tots els divendres, a partir del d'aquesta setmana, l'oficina estarà oberta en horari habitual i s'atendrà presencialment.

La reobertura arriba després de les negociacions mantingudes entre l'entitat bancària i l'Ajuntament perquè es mantingués oberta la sucursal per donar servei als veïns.

Un 5,6% de la població de la província de Tarragona, al voltant de 45.500 habitants, no compta amb sucursal bancària ni caixer automàtic al seu municipi, segons un informe del Banc d'Espanya.

Malgrat que els tancaments es concentren sobretot en municipis petits, també es dona el cas en mitjans i en barris de municipis amb més de 100.000 habitants, com la ciutat de Tarragona.

Un altre informe del Banc d'Espanya assenyala que entre el 2008 i el 2018 es van tancar 22.000 sucursals a Espanya, sobretot a conseqüència de les fusions de les principals entitats.

tracking