Diari Més

El Patronat de Turisme impulsa el programa 'Salou, Platja Tot l'Any'

Posa en valor les possibilitats de l'espai litoral fora de la temporada estiuenca

Té com a finalitat la dinamització de les platges al llarg de 365 dies.

El Patronat de Turisme impulsa el programa 'Salou, Platja Tot l'Any'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou, Platja Tot l'Anyaquest és el nom del programa que ha estat presentat avui dimarts en roda de premsa per l'alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme,Pere Granados, acompanyat de la regidora de Qualitat i Pla d'Usos de les Platges,Julia Gómez, i del director dels Serveis Turístics Municipals,Marc Espasa.

Dins de l'objectiu principal de l'ampliació de la temporada turística, la iniciativa 'Salou, Platja Tot l'Any'té com a finalitat la dinamització de les platges al llarg de365 dies, tret dels mesos de màxima afluència. En aquest sentit, es treballa amb un programa d'activitats, sobretot, pels caps de setmana de tot l'any.

Des del Patronat Municipal de Turisme de Salou, i en concret, des de l'Oficina d'Innovació i nous productes del Departament de Promoció, en col·laboració amb la Regidoria de Platges, s'ha treballat en la creació un programa d'activitats organitzades, respecte al qual avui han estat presentades les relatives als mesos de gener, febrer imarç de 2022, amb iniciatives a la platja relacionades amb altres projectes actuals de l'entitat: Destinació familiar, Destinació esportiva, Wellbeing i Blue Spaces. Tot plegat, amb l'objectiu de posar en valor l'espai litoral fora de la temporada de bany -mitjana i baixa- i promoure'n les potencialitats; incentivar el flux d'usuaris fora de la temporada turística alta, així com allargar dita temporada i fidelitzar-ne el públic; també, generar propostes orientades a residents i visitants; i promoure una imatge de platges gestionades i vives, més enllà de l'estiu, entre d'altres.

Segons ha explicat l'alcalde de Salou, Pere Granados, «les platges de Salou són espais naturals que volem posar en valor i promocionar-ne el seu ús lúdic, esportiu i per a la pràctica d'activitats saludables, en contacte directe amb la natura, per a tot tipus de públic, tant residents com visitants».

Segons ell, «hem d'aprofitar el gran ventall de possibilitats que ofereix la platja durant tot l'any, no només els mesos d'estiu, i hem de saber quines són aquestes potencialitats per poder gaudir-ne. El nostre objectiu és la desestacionalització i allargar la temporada de platja, atès que gaudim d'una climatologia força benigna i a la primavera, la tardor i l'hivern, temporada mitjana i baixa, es pot tenir en compte la platja i el paisatge per gaudir» i contemplant els beneficis saludables que comporta, en tractar-se d'un espai de natura.

Segons ha explicat la regidora de Platges: Qualitat i Pla d'Usos, Julia Gómez, «les platges són un espai natural, sostenible, de benestar i de lleure i del què podem gaudir durant tots els mesos de l'any. Amb aquesta programació, de caire gratuït i enfocada a caps de setmana i festius, el que volem és posar en valor aquest espai fora de la temporada turística; i dinamitzar la platja més enllà de l'estiu, amb una oferta pensada per gaudir de la natura, tant a nivell familiar com individual, en grups o en parella».

tracking