Diari Més

Més de 60 infants participen a la tradicional Baixada de Carretons

L'activitat va donar el tret de sortida a la Festa Major d'hivern

Els joves infants van preparar els seus carros dies abans.

Més de 60 infants participen a la tradicional Baixada de CarretonsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Major d'hivern de la Canonja va iniciar-se ahir a la tarda amb la tradicional Baixada de Carretons Infantil i la Baixada Jove d'Andròmines davant de l'Ajuntament. Enguany, l'activitat va comptar amb la participació de 65 infants i joves que durant els dies previs van poder construir el seu carretó a les Naus Serveis.

Els actes segueixen avui amb l'anada a ofici del Seguici de Festa Major i la posterior Missa Solemne a les 12 hores amb la participació de la Coral Nova Unió de Vila-seca. A continuació es durà a terme la processó pels carrers de la vila amb l'acompanyament del Seguici que culminarà amb la seva mostra al davant de l'Ajuntament. Més tard tindrà lloc la ballada de sardanes amb la participació de la cobla Reus Jove i el dia culminarà a les 18 hores amb Disc per xics, una festa per als més petits al Poliesportiu municipal.

Demà s'inaugurarà l'exposició de pintura col·lectiva Pinzellades a dos quarts de set del vespre a la Sala d'exposicions del Castell de Masricart i que es podrà visitar els matins de dilluns, dimecres i divendres de nou del matí a una del migdia, i les tardes de dilluns a divendres de quatre de la tarda a vuit del vespre. L'exposició romandrà oberta fins al dia 4 de febrer.

També demà, a dos quarts de vuit del vespre es realitzarà el Correfoc dels Diables de la Canonja que s'iniciarà a la rambla 15 d'abril, i finalitzarà a la Raval. Posteriorment, a dos quarts d'onze de la nit al Poliesportiu Municipal, el comediant Sergio Bezos oferirà un monòleg a la Nit Jove. Els actes s'allargaran tot el cap de setmana i finalitzaran el pròxim 29 de gener.

tracking