Diari Més

Mobilitat

El Govern nomena David Prat nou Director General d'Infraestructures de Mobilitat

Va ser l'encarregat de dirigir el projecte del tren-tramvia al Camp de Tarragona així com d'implantar-hi millores de mobilitat

Trinitat Castro, David Prat i Carles Pellicer durant la visita a la nova estació de busos interurbans.

Reus espera traslladar 3 línies més a la nova estació de busos interurbansGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell executiu ha nomenat aquest dimarts David Prat nou director general d'Infraestructures de Mobilitat. Prat, enginyer de Camins, Canals i Ponts i graduat en Tecnologies Aeroespecials, fins ara era el cap del servei de Transports del departament de Polítiques Digitals i Territori a Tarragona. Substituirà en el càrrec Xavier Flores, que es va incorporar la setmana passada al ministeri de Transports de Raquel Sánchez com a nou secretari general d'Infraestructures. Prat va ser l'encarrregat de dirigir el projecte del futur tren-tramvia al Camp de Tarragona així com d'implantar-hi millores de mobilitat.

El nou director general ha ocupat altres càrrecs al departament com el de subdirector general de Programació i Execució, cap del Servei de Mobilitat de les Terres de l'Ebre o subidrector general de Planificació i Projectes.

En aquest temps, ha participat i impulsat projectes com el de la línia L9, els perllongaments dels FGC a Sabadell i Terrassa, l'ampliació de la C-58 entre Terrassa i l'AP-7, o l'ampliació de la C-17 entre Granollers i Parets, entre d'altres.

A l'empresa privada, havia treballat com a director de projectes de la consultora IDOM, va redactar el projecte d'arquitectura i instal·lacions per a la posada en funcionament de l'L5 de metro entre Horta i Vall d'Hebron i el projecte constructiu del tram de l'Eix Diagonal entre la Pobla de Claramunt i Castellfollit del Boix.

tracking