Diari Més

Patrimoni

La presidenta de la Diputació de Tarragona visita Prades i Vallclara

És la primera vegada que ho fa al capdavant de la institució

Van parlar del futur Parc Natural de les Muntanyes de Prades.

La presidenta de la Diputació de Tarragona visita Prades i VallclaraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Fer que la vida als pobles de l'àmbit rural sigui encara més atractiva i equitativa». Aquest és el compromís que la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, va refermar públicament durant les visites que, el passat dissabte al matí, va dur a terme als municipis de Prades, al Baix Camp, i Vallclara, a la Conca de Barberà. A tots dos pobles, que ha visitat oficialment per primera vegada com a presidenta de la institució, va conèixer de prop obres i serveis ja realitzats, així com projectes que estan en curs.

La primera de les visites la va dur a terme a la vila de Prades. Acompanyada del vicepresident primer de la Diputació, Quim Nin, del diputat delegat de Cultura, Joan Josep Garcia; de l'alcaldessa del municipi, Lídia Bargas, i de regidors del consistori, Llauradó va anar a l'Ajuntament, al Castell i al Centre Cívic de la localitat, on s'hi van dur a terme obres amb el suport de la Diputació. A l'Ajuntament, per exemple, s'ha millorat l'accessibilitat amb la instal·lació d'un ascensor. Tot seguit, es van desplaçar al centre de visitants del Parc Astronòmic. Durant la visita a Prades, van tractar sobre el futur Parc Natural de les Muntanyes de Prades, que serà clau per a la preservació mediambiental de la zona i aportarà un impuls socioeconòmic molt important als municipis que en formaran part.

El futur parc natural i la certificació Starlight també s'han tractat en la visita a Vallclara, atès que aquest municipi se situa dins de l'àmbit del futur parc i, a més, també compta amb el segell turístic que acredita la bona visibilitat nocturna del cel. A part de conèixer els nous projectes previstos a la vila, la comitiva es va desplaçar també al local social per veure in situ les millores que s'hi han dut a terme amb el suport del Pla d'Acció Municipal de la Diputació.

tracking