Diari Més

El Vendrell, Cunit i Mont-roig del Camp s'incorporen a la llista de municipis amb toc de queda

Les mesures per frenar els contagis per covid s'han prorrogat fins al dia 21 de gener

Imatge d'arxiu de la Rambla Nova durant el toc de queda, el passat octubre de 2020.

Els dies festius han concentrat la majoria d'incidents pel toc de queda a TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comissió Delegada del Govern en matèria de Covid-19, ha aprovat aquesta setmana prorrogar durant 14 dies més les mesures que van entrar en vigor el 24 de desembre fins al 7 de gener. Amb aquesta nova decisió a partir d'aquest divendresEl Vendrell, Cunit i Mont-roig del Camp comptaran amb toc de queda des de la 1 de la matinada fins les 6h. També s'han incorporat les poblacions deCastell - Platja d'Aro,Salt i Torroella de Montgrí.Les mesures s'han prorrogat fins al dia 21 de gener.

Actualment, els municipis afectats a la demarcació de Tarragona són:Amposta, Calafell, Cambrils, Cunit, El Vendrell, Deltebre, Mont-roig del Camp, Reus, Salou, Sant Carles de la Ràpita, Tarragona, Torredembarra, Tortosa, Valls, Vila-seca, la Canonja i Sant Jaume d'Enveja (aquests dos últims són municipi illa- envoltats de municipis amb aquesta incidència).

Cal recordar que el toc de queda s'aplicaals municipis de més de 10.000 habitants amb unaincidència superior a 250 casos per 100.000 habitants els últims 7 dies.

La restricció de la mobilitat nocturna juntament amb la de limitar les trobades a 10 persones es van aprovar per tal defrenar l'augment de contagis de covid.

tracking