Diari Més

Policial

Els Mossos inicien una investigació per identificar els veïns de Mas Blanc que van entrar il·legalment en una casa ocupada

Els fets es van produir durant la concentració que van dur a terme diumenge a la urbanització

La manifestació va reunir prop d'unes 300 persones que van desfilar des del Cementiri fins al xalet ocupat.

Els veïns de Mas Blanc del Catllar troben plantes de marihuana en un habitatge ocupatJoan Carles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En la concentració organitzada per l'Associació de Veïns de la urbanització Mas Blanc del Catllar ahir per protestar sobre l'ocupació a la zona, va acabar amb els manifestants entrant en un dels habitatges ocupats. Ara, segons han informat els Mossos d'Esquadra a Diari Més, s'ha obert una investigació per tal d'identificar aquests veïns i investigar-los per un presumpte delicte d'entrada en un habitatge aliè.

La convocatòria va aplegar prop d'unes 300 persones de diferents urbanitzacions que, després de reunir-se al Cementiri del Catllar, es van desplaçar caminant fins al número 13 del carrer de la Mercè, on es troba l'habitatge d'una persona gran que dilluns passat va ser ocupat. La propietària, havia venut recentment l'immoble, i, tot i que ja s'havia signat la venda, la situació va fer que, ni ella mateixa ni el nou comprador –que ja havia iniciat les tasques de mudança– poguessin entrar a l'habitatge.

Un cop la concentració va arribar a l'alçada de l'habitatge ocupat, es van trobar que no hi havia ningú a dins i amb les portes i les finestres obertes, de manera que la propietària, que va ser present en la mobilització, va poder entrar al'immobleacompanyada dels veïns. En aquest moment, una patrulla dels Mossos d'Esquadra, que va acompanyar l'acte de protesta, va advertir la senyora que, en cas que arribessin els ocupes, aquests tenien dret a entrar a la casa.

tracking