Diari Més

Societat

Constantí manté el servei de menjador escolar durant les vacances de Nadal

Amb prop de 20 alumnes inscrits, aquest servei es durà a terme un any més al menjador del col·legi Centcelles

El servei de menjador escolar comença aquest 23 de desembre i s'allarga fins el 7 de gener.

Constantí manté el servei de menjador escolar durant les vacances de NadalAjuntament de Constantí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant el període vacances de Nadal, l'Ajuntament de Constantí mantindrà obert el servei de menjador escolar tal i com ja ha fet durant els anys anteriors durant tots els períodes de vacances. El consistori continua plantejant com una de les actuacions prioritàries durant els períodes de vacances escolars la detecció i la garantia de la cobertura de les necessitats d'alimentació dels infants.

Amb prop d'una vintena d'alumnes inscrits, aquest servei de suport alimentari es desenvoluparà un any més a l'espai habitual del menjador escolar al col·legi Centcelles. El servei s'inicia aquest 23 de desembre i s'allargarà fins el dia 7 de gener. A causa de la situació sanitària, s'aplicaran tota una sèrie de mesures d'higiene i seguretat en el servei.

Amb aquesta mesura el consistori vol evitar que, un cop acabades les classes, els nens i nenes que van habitualment al menjador escolar i que poden fer almenys un àpat al dia en condicions, es quedin sense el servei durant els períodes de vacances escolars. En els pressupostos d'aquest any l'Ajuntament de Constantí ha mantingut la partida pressupostària destinada a beques menjador de 130.000 euros, i durant aquests períodes de vacances escolars el 100 % d'aquestes ajudes va a càrrec del consistori.

tracking