Diari Més

El Parc de Nadal de Constantí se celebrarà el 28 de desembre a l'aire lliure

L'Ajuntament decideix suspendre el Sopar i la Festa de Cap d'Any

Imatge de la façana de l'

Ajuntament de ConstantíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Atesa l'actual situació sanitària i davant l'augment de la incidència de casos de covid-19, l'Ajuntament de Constantí ha informat que el Parc de Nadal que s'havia de fer al Pavelló Poliesportiu els dies 27, 28 i 29 de desembre, es reduirà a només un dia i es trasllada a l'aire lliure, a la Plaça de les Escoles Velles.

El Parc de Nadal es farà el dimarts 28 de desembre, de 10 a 18 hores. El preu de l'entrada serà de 3 €uros, a gaudir en dues franges horàries d'1 hora i 20 minuts cada franja. Es realitzaran els habituals tallers, activitats i jocs infantils i diverses propostes d'oci per gaudir d'aquesta jornada.

Els menors de 8 anys hauran d'entrar acompanyats d'un adult. I es reserva un horari exclusiu per a famílies amb infants amb necessitats especials, de 13 a 15 hores.

Suspensió del Sopar i Festa de Cap d'Any

D'altra banda, davant la situació sanitària i les noves mesures de contenció anunciades pel Govern de la Generalitat, l'Ajuntament de Constantí ha decidit la cancel·lació del Sopar i la Festa de Cap d'any que s'havia de fer al Pavelló Poliesportiu.

En un comunicat a les xarxes socials, el consistori ha explicat que «en aquest moments cal actuar amb responsabilitat, i la màxima prioritat és la protecció i la preservació de la salut dels nostres veïns i veïnes».

tracking