Diari Més

Política Municipal

El PSC s'incorpora el govern municipal de Montblanc

El regidor Joan Manel Cabello assumeix la responsabilitat a Urbanisme, seguretat viària i assistència a pedanies, entre d'altres

El nou equip de Govern, amb el regidor socialista al costat de l'alcalde, Josep Andreu (dreta)

El PSC s'incorpora el govern municipal de MontblancCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSC ha entrat a formar part de l'equip de Govern de l'Ajuntament de Montblanc. El grup socialista, integrat pel regidor Joan ManelCabello, ha assumit les competències d'urbanisme, llicència d'obres, promoció d'habitatges, interior, seguretat viària i assistència a pedànies.

El pacte de govern ha servit per unir les forces dels quatre regidors no adscrits, encapçalats per l'alcalde Josep Andreu, amb el regidor socialista. A l'oposició queden Esquerra Republicana i Junts per Montblanc, amb tres i quatre regidors, respectivament.

Sobre el nou acord de govern, el regidor socialista destacava que, «des del PSC de Montblanc sempre hem afirmat que Montblanc és el primer. El progrés del nostre municipi és el que dona sentit a la nostra actuació política. No és una palanca de res, ni un canvi de cromos decidit fora vila, és el compromís absolut dels socialistes amb Montblanc i la seva gent. Un compromís que avui guanya en força i determinació.»

Els mateixos socialistes recorden que el de Montblanc s'afegeix a un altre acord recent que tambéapermèsal PSC assumir responsabilitats de governmunicipals, en aquest cas, a Cambrils.

tracking