Diari Més

Accident

Dos accidents amb poques hores de diferència provoquen importants cues a l'AP-7 a Roda de Berà durant el matí

En el segon accident s'hi han vist implicats 4 vehicles i hi ha un ferit greu

Imatge de la cua.

Dos accidents amb poques hores de diferència provoquen cues de 9 quilòmetres a l'AP-7 a Roda de BeràTrànsit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A les 3.53 de la matinada el Servei Català de Trànsit ha estat alertat d'un accident entre dos camions que circulaven per l'AP-7 a l'altura de Roda de Berà. La col·lisió ha ocorregut alquilòmetre224.

Hores més tard, aproximadament a les 7 del matí, a la mateixa viaperòalquilòmetre226, una furgoneta i tres turismes s'han vist implicats en un accident múltiple. Per accedir-hi una dotació de Bombers i el SEM han hagut de circular contradirecció, ja quela via estava molt congestionada. Finalment, al lloc dels fets hi han arribat 5 dotacions de Bombers, 3 ambulàncies del SEM i Mossos d'Esquadra.

Les primeres informacions indiquen que hi hahauriaun total de 4 ferits de diversa consideració, 1 d'ells en estat greu. Un d'aquests dos es trobava atrapat el cotxe i per això els Bombers han hagut de dur a terme tasques d'excarceració.

Els ferits corresponents als dos accidents han estat traslladats a diversos hospitals de la regió. Una persona en estat greu i una altra amb pronòstic menys greu han estat traslladades a l'Hospital Joan XXIII, dues persones en estat menys greu les han portat a Santa Tecla i finalment una persona en estat menys greu ha estat traslladada a l'Hospital del Vendrell.

En aquests moments hi ha un carril tancat per la retirada dels vehicles accidentats. Aquest matí, des de les 7 i fins a gairebé les 11 del matí s'han registrat importants cues que han arribat fins als 9 quilòmetres.

Imatge del camió accidentat.

Dos accidents amb poques hores de diferència provoquen cues de 9 quilòmetres a l'AP-7 a Roda de BeràCedida/Jordi Sanvisens

Imatge de l'accident entre els dos camions.

Dos accidents amb poques hores de diferència provoquen cues de 9 quilòmetres a l'AP-7 a Roda de BeràTrànsit

Imatge de l'accident amb quatre vehicles implicats.

Dos accidents amb poques hores de diferència provoquen cues de 9 quilòmetres a l'AP-7 a Roda de BeràTrànsit

Imatge dels vehicles aturats.

Tallada completament l'AP-7 a l'altura de Roda de Berà per un accidentCedida/Jordi Sanvisens

tracking