Diari Més

Empresa

Dow indica que farà un ús intermitent de la torxa durant els propers dies

Forma part del procés de posada en marxa després de l'aturada tècnica planificada

Imatge d'arxiu d'una torxa de seguretat.

Dow Tarragona activa la torxa durant una aturada programada al polígon SudAEQT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant les darreres setmanes, Dow ha dut a terme una Aturada Programada en la unitat d'Hidrocarburs, ubicada al a Pobla de Mafumet i Perafort. Es tracta d'una aturada tècnica, ordenada i planificada, durant la qual s'ha dut a terme tasques de manteniment i d'implementació de millores i projectes de sostenibilitat i reducció de CO2 a les instal·lacions.

Durant els propers dies, Dow a indicat que es farà un ús intermitent de la torxa, com a part del procés de posada en marxa de l'aturada. Aquest període d'ús de la torxa es realitzarà de manera ordenada i planificada, seguint les diferents etapes del procés de posada en marxa.

Cal recordar que les torxes formen part dels sistemes i elements de seguretat de les unitats de producció i és habitual que funcionin durant els processos d'arrencada o aturada de la unitat, fins al restabliment de la situació de normalitat.

Aquesta parada ha comptat amb un total de 76 companyies de serveis especialitzades i un pic màxim de 2.300 persones empleades. Tot això ha permès l'actualització i millora de les instal·lacions com a part del pla estratègic a curt i llarg termini de Dow Tarragona, duent a terme operacions com la implementació d'un nou sistema de control avançat, inspeccions legals, manteniment preventiu i correctiu o neteges de procés.

tracking