Diari Més

Política

Castillo es va «equivocar» en la votació de la moció de suport al Hard Rock

L'exsocialista i ara republicà afirma que va votar en contra del Hard Rock per error i que s'hauria d'haver abstingut com la resta d'ERC

Carles Castillo en un míting a Tarragona.

Castillo es va «equivocar» en la votació de la moció de suport al Hard RockACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carles Castillo ha afirmat aquest divendres en un fil de Twitter que ahir va votar en contra de la moció parlamentària que donava suport al Hard Rock per error «perquè no hi hagi mal entesos i evitar que la pilota es faci més gran». Ha explicat que en relació a la votació sobre el CRT de Tarragona es va «equivocar a l'hora de votar», i assegura que «aquest, i només aquest», és el motiu del sentit de la seva votació. L'exsocialista ara a les files republicanes justifica l'error en el fet que «hi va haver moltes votacions seguides», i afegeix: «just (sí, just) en aquest punt vaig errar el sentit del meu vot, que hauria d'haver comptat com una abstenció, igual que la resta de companys i companyes del meu grup. Coses del directe».

El diputat d'ERC acaba el fil de Twitter assegurant que «no hi havia cap altra intencionalitat». Clou amb un «errare humanum est»i lamenta la confusió que, subratlla, no s'hauria generat si li haguessin preguntat.

JxCat i ERC van votar ahir dividits al Parlament en un punt d'una moció del PSC-Units que donava suport al Hard Rock. El punt es va aprovar amb el vot a favor dels diputats de JxCat, menys de la seva portaveu, Mònica Sales, i la diputada Maria Antonia Batlle que s'hi van abstenir "per error", segons fonts del grup.

A ERC tots els diputats es van abstenir menys Castillo, que hi va votar en contra per l'error que ha comunicat avui.

tracking