Diari Més

Pressupostos

Els pressupostos de la Generalitat inclouen 7 milions d'euros per al tren-tramvia del Camp de Tarragona

ERC i JxCat introdueixen també via esmena la salut bucodental

Imatge d'arxiu de l'estació de trens de Reus

Cau un vehicle a les vies del tren a ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els grups parlamentaris d'ERC iJxCathan incorporat una partida de 40,5 milions d'euros als Pressupostos de la Generalitat destinats a la salut bucodental, una de les exigències dels comuns per a salvar el tràmit dels comptes per a 2022.

Les esmenes, registrades aquest dimarts alParlamenti distribuïdes conjuntament per totes dues formacions, també incorporen una partida de 7 milions d'euros per a l'inici de les obres del tren-tramvia del Camp de Tarragona i per als estudis informatius del del Bages (Barcelona), així com el de la Costa Brava, el del Delta de l'Ebrei el del Pirineu.

En una roda de premsa des delParlament, el portaveu d'EnComúPodem, David Cid, ha assegurat que «algunes de les esmenes registrades per ERC iJuntsvan en la línia de les demandes que estem situant, i aquestes són algunes», si bé ha precisat que l'acord encara no s'ha tancat «definitivament».

Fonts dels comuns han explicat que la xifra total que es destinarà en els pressupostos a la salut bucodental anirà més enllà de la quantitat introduïda mitjançant l'esmena.

A més,JxCati ERC també han registrat una esmena que autoritza elGoverna avalar les obres d'ampliació de laFirade Barcelona, en el recinte Gran Via, per un muntant total de 110 milions d'euros.

tracking