Diari Més

Alerten de la presència diària d'un nombrós grup de porcs senglars a Miami

Alguns veïns temen ser atacats quan surten a passejar el gos a la nit o que provoquin un accident de trànsit

Una veïna de la zona va poder fotografiar-los de ben a prop des del seu vehicle.

Alerten de la presència diària d'un nombrós grup de porcs senglars a MiamiCedida / Isa Pérez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos veïns de Mont-roig-Miami han alertat de la presència habitual d'un grup de porcs senglars a prop de la urbanització dels Masos d'en Bladé. Acostumen a veure's a prop d'un dels accessos de la urbanització i els veïns temen trobar-se'ls quan surten a passejar el gos a la nit o bé que puguin causar un accident. De fet, alguns se'ls han creuat mentre conduïen per la urbanització.

Alguns veïns han arribat a comptar fins a set exemplars adults i els han pogut fotografiar. Una veïna assegura que el passat dimarts a la nit hi eren a escassos vint metres d'alguns habitatges. «Fa dies, potser més d'un mes, que els estem veient per aquí. No sabem si es tracta d'un grup o més d'un grup, perquè també hi ha qui els ha vist per la zona del Padelnou (l'Hospitalet de l'Infant)», assegura.

«No vull que els sacrifiquin, però els han de traslladar d'aquí. Poden provocar un accident perquè van per la carretera, podrien atacar algun veí o bé als joves que circulen en patinet per la zona», explica la veïna.

tracking