Diari Més

Incendi

Un gos resulta intoxicat per fum en l'incendi d'un habitatge a Creixell

El succés ha causat danys materials al domicili i finalment l'animal s'ha recuperat favorablement

Els serveis d'emergencia proporcionant oxigen i fent maniobres de reanimació al gos.

Un gos resulta intoxicat per fum en l'incendi d'un habitatge a CreixellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui al migdia s'ha produït un petit incendi a un habitatge de l'avinguda Doctor Pujol de Creixell que ha obligat a tallar la circulació de vehicles per la zona.

La Policia Local de Creixell s'ha personat immediatament al llocdels fets,juntamentamb 4 dotacions de Bombers i membres de Protecció Civil de Creixell. També la regidora delegada de Protecció dels Animals de Creixell Pili Romero i el regidor d'urbanisme JordiMolinés'han desplaçat al lloc de l'incendi.

El succés ha causat danys materials al domicili, ha cremat un sofà i el pis s'ha omplert de fum. Afortunadament no hi ha hagut danys a persones, però un gos que es trobava sol al pis en el moment de l'incendiha resultat intoxicat pel fum.

El gos, un mascle de6anys de nom Obi, ha estat tret de l'habitatge amb una llitera i ha estat atès al carrer per Bombers, Policia Local, un tècnic sanitari i la família propietària de l'animal. Se li ha proporcionatoxigeni se li han fet maniobres de reanimació. També ha vingut un veterinari de Torredembarra. Finalment l'Obi s'ha recuperat favorablement.

tracking