Diari Més

Societat

L'alcaldessa de Riudecols vol viralitzar l'agressió del seu fill patida a l'obrador de la pastisseria Xocosave

Es tracta de la pastisseria que va guanyar el premi al Millor Panettone Artesà d'Espanya 2020

Imatge publicada al compte de Facebook de Mayordomo.

L'alcaldessa de Riudecols vol viralitzar l'agressió del seu fill patida a l'obrador de la pastisseria XocosaveFacebook/Bea MP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcaldessa de Riudecols, Beatriz Mayordomo, ha denunciat, a través del seu compte de Facebook, que el seu fill va patir una agressió física a la feina, a l'obrador de la pastisseria Xocosave de Riudoms, suposadament a mans del propietari del local. Els fets van ocórrer fa un mes i van saltar a la llum pública perquè es tracta d'una pastisseria molt reconeguda en el sector i va guanyar el premi al Millor Panettone Artesà d'Espanya 2020.

Mayordomo confia en el fet que la justícia condemni l'agressor però ha volgut compartir-ho a les xarxes socials i demana que es viralitzi perquè «ningú es mereix ser maltractat amb tant d'odi pel seu cap, ningú».

Tot i que inicialment es va dir que es tractava de lesions lleus, l'alcaldessa explica en el seu compte de Facebook que es tracta de lessions greus: «el meu fill continuapostrat al sofà, dormint al sofà, menjant al sofà, en repòs absolut, angoixat, com a mínim fins al mes de desembre». Mayordomo demana que es comparteixi la informació a través de les xarxes socials i assegura que la justícia «ja va dictaminar en una primera vista i ens va donar la raó».

tracking