Diari Més

Policial

Reserva de la Tierra estudia emprendre mesures legals davant la denúncia de les DO tarragonines

El grup col·laborarà en les investigacions per demostrar la qualitat dels seus productes

Etiquetes de certificació falsificades localitzades a l'empresa.

Reserva de la Tierra hauria distribuït milions d'ampolles de vi amb certificacions falses de DO tarragoninesImagen de algunos de los vinos intervenidos por los Mossos d'Esquadra.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Davant la denúncia presentada el passat mes de juliol per les Denominacions d'OrigenMontsant, Priorat i Terra Alta, a Reserva de laTierraper una presumpta comercialització fraudulenta de vins, la companyia ha anunciat que estudia emprendre mesures legals.

El grup ha fet públic en un comunicat el seu desconeixement de la denúncia fins a la setmana passada, i afirma que les actuacions judicials derivades d'aquesta denúncia, amb una entrada de registre i una posterior difusió pública per part dels Mossos d'Esquadra, ha comportat un fort impacte reputacional en la marca.

De la mateixa manera, Reserva de laTierralamenta que les restriccions i objeccions establertes per algunes denominacions per al desenvolupament de l'activitat econòmica «no només vetllin per la qualitat dels vins, sinó pels interessos econòmics d'algunes bodegues que utilitzen alguns reglaments com a estratègies proteccionistes dels seus propis interessos».

Davant tot això, la companyia declara que ha col·laborat i col·laborarà en les investigacions per demostrar la qualitat dels seus productes.

tracking