Diari Més

Municipal

Cambrils reparteix les regidories de barri i aprova el nou cartipàs

Els set tinents d'alcalde formaran part de la Junta de Govern local, la qual es reunirà els divendres

El ple, ahir, amb el nou alcalde, Oliver Klein, presidint la sala.

Cambrils reparteix les regidories de barri i aprova el nou cartipàsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ple de l'Ajuntament de Cambrils va aprovar ahir el nou cartipàs municipal, que estableix fins a set tinences d'alcaldies que participaran en la Junta de Govern Local. També es van aprovar les delegacions de competències als regidors de l'equip de govern i es va nomenar els regidors de barri, la composició, atribucions i funcionament dels diferents òrgans municipals, el nomenament de representants de la corporació en òrgans col·legiats i organitzacions externes, i les dedicacions i retribucions dels càrrecs electes.

Així, la primera tinença d'alcaldia és per a Enric Daza de Nou Moviment per Cambrils (NMC). Josep M. Vallés (PSC) i Juan Carlos Romera (Ciutadans) són el segon i tercer tinent d'alcalde. El regidor del Partit Popular David Chatelain ocuparà la quarta tinença d'alcaldia mentre que Natàlia Pleguezuelos (NMC), Ingrid Duch (PSC) i Santiago Gámez (Cs), les tres restants. La Junta de Govern està formada per l'alcalde i els sets tinents d'alcalde i es reunirà tots els divendres a dos quarts de deu del matí.

El ple d'ahir va aprovar la creació de dotze comissions informatives i va repartir les regidories de barri. Així, Josep M. Vallés serà el regidor del Barri Antic i de Nou Cambrils i David Chatelain, del barri del Port. Yolanda Quílez i Enric Daza seran els edils responsables de la Parellada i Pinaret per una banda, i de l'Eixample platja, per l'altra. Ingrid Duch serà la regidora de l'Eixample Vila i Yolanda Burgos, dels barris de Ponent. Joan Carlos Romera, per Vilafortuny, Santiago Gámez, pel Molí de la Torre, i Natàlia Pleguezuelos, pel Regueral, són les regidories restants.

tracking