Diari Més

Successos

Detingut un veí de Salou per provocar un accident quan conduïa begut i contra direcció a Montbrió

En l'accident van resultar ferides tres persones, una d'elles menor d'edat

Imatge d'arxiu d'una comissaria dels Mossos d'Esquadra.

mossos, comissaria,Mossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit (ART) de Tarragona van detenir aquest diumenge un home de 28 anys, de nacionalitat moldava i veí de Salou, com a presumpte autor dels delictes de conduir sota els efectes de l'alcohol, conducció temerària i lesions per imprudència greu.

Els fets van tenir lloc sobre les 22.10 hores, a Montbrió del Camp, quan els mossos van rebre avís que a la T-310, a l'altura del punt quilomètric 12, s'havia produït un accident de trànsit amb ferits.

Immediatament, diverses patrulles van desplaçar-se a l'accident on també hi havia indicatius dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) atenent tres persones. Una de les víctimes va patir policontusions i va ser traslladada a l'hospital Sant Joan de Reus amb la resta d'ocupants.

Segons els Mossos d'Esquadra, les primeres informacions indiquen que el detingut va circular en sentit contrari quasi un quilòmetre fins a col·lidir amb el segon cotxe implicat. Els mossos van realitzar-li la prova d'alcoholèmia i va donar 0,78 mg/l, tres cops la màxima taxa d'alcoholèmia permesa.

Acte seguit, van detenir-lo per conduir begut, de forma temerària i provocar un accident amb tres persones ferides.

El detingut passarà en les properes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

tracking