Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Perafort i Puigdelfí elimina la taxa d'escombraries per a l'any vinent

El consistori assumirà els 70.000 euros de cost de la mesura, pensada per pal·liar la crisi econòmica que afecta dels veïns

Vista aèria del muniicpi de Perafort.

L'Ajuntament de Perafort i Puigdelfí elimina la taxa d'escombraries per a l'any vinentAjuntament de Perafort i Puigdelfí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de Perafort i Puigdelfí, al Tarragonès, no hauran de pagar la taxa d'escombraries municipal l'any vinent. Així ho ha acordat inicialment el consistori en el darrer plenari municipal i serà un acord definitiu una vegada superi el termini d'exposició pública.

L'ajuntament, en un comunicat, explica que es tracta d'una mesura pensada per lluitar contra els efectes de la pandèmia i també per l'augment del cost de la llum. L'objectiu municipal és reduir la càrrega fiscal dels veïns i per assumir aquesta despesa hi destinarà anualment 70.000 euros.

La bonificació s'aplicarà automàticament en el rebut del primer trimestre del 2022, és a dir, que els vilatans ja o rebran cap mena de rebut en concepte d'aquesta taxa.

Fonts municipals indiquen que es tracta d'una mesura que, a hores d'ara, no té establert una data de finalització. D'aquesta manera, pot aplicar-se també els anys següents al seu inici.

tracking