Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Mont-roig refà el cartipàs municipal

Francis Ortiz assumeix Festes i Participació Ciutadana

Francis Ortiz assumeix noves competències a l'Ajuntament de Mont-roig.

L'Ajuntament de Mont-roig refà el cartipàs municipalAjuntament de Mont-roig

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cartipàs de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp s'ha modificat aquest divendres al migdia després que l'alcalde Fran Morancho hagi signat un nou decret de delegacions de l'Alcaldia. Amb aquesta modificació la regidora Francis Ortiz assumeix les regidories de Festes i Participació Ciutadana, dues noves carteres que se sumen a les d'Acció Social i Gent Gran, que ja tenia i que mantindrà.

Ortiz enfronta els nous reptes després que aquest mes de setembre hagi finalitzat el Pla de Barris. També, després del traspàs de l'àrea d'Educació a la regidora Elvira Montagud, que es va incorporar a l'equip de govern el passat mes de febrer.

La regidoria de Festes torna a adquirir protagonisme després de l'aturada per la pandèmia i que aquest mes de setembre ha reprès la programació amb les festes de Sant Jaume i de Sant Miquel. Festes era una àrea que requeia en el regidor Ángel Redondo que manté les regidories de Salut Pública, Entorn Natural i Esports.

Per la seva banda, la regidora Mei Benach, que fins ara portava la regidoria de Participació Ciutadana continua amb les regidories de Cultura i Polítiques d'Igualtat i de les Dones.

tracking