Diari Més

Societat

L'Associació de Xiringuitos de Platges de Cambrils demana als jutjats la suspensió cautelar del procés de licitació

L'Associació manté que «aquest ha estat un procés hermètic i il·legal»

Cartell reivindicatiu de l'Associació a una de les guinguetes de Cambrils.

L'Associació de Xiringuitos Platges de Cambrils recorre per defecte de forma la licitació de les guinguetesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació deXiringuitosde Platges de Cambrils ha presentat dos contenciosos administratius als jutjats de Tarragona contra el procés de licitació de les guinguetes del municipi per alspròxims quatre anysi en demana la suspensió cautelar.

L'assembleade l'entitat ho va decidir de forma unànime després que l'Ajuntament del municipi anunciés que s'havien acceptat disset de les dinou ofertes que s'han presentat al concurs.

L'Associació manté que «aquest ha estat un procés hermètic i il·legal» i remarca que «la improvisació i les males formes s'han repetit al llarg de tot el procediment de licitació delsxiringuitos». A més, creu que «el fet que cada licitador pogués presentar-se a tres lots sense cap garantia inicial pot fer augmentar el nombre de lots declarats deserts». Segons els professionals del sector, d'aquesta manera «les empreses podrien retirar algunes propostes i agafar només aquelles guinguetes que els resultin més rendibles».

En un comunicat, l'Associació ha indicat que el seu objectiu «ha estat sempre defensar els interessos del sector i l'excel·lència del model turístic i gastronòmic de Cambrils», i es mostren oberts al diàleg. Finalment mostren la seva disposició a reunir-se amb el nou govern de Cambrils per «desencallar el conflicte».

tracking