Diari Més

Gastronomia

El Disfrutar, regentat pel vilasecà Eduard Xatruch, cinquè millor restaurant del món

El xef Eduard Xatruch és un dels ideòlegs de la mostra gastronòmica Tastvm

Imatge d'arxiu d'Eduard Xatruch.

El Disfrutar, regentat pel vilasecà Eduard Xatruch, cinquè millor restaurant del mónCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El restaurant barceloní Disfrutar, regentat pel vilasecàEduard Xatruch,és el cinquè millor restaurant del món.Així ho ha revelat aquest dimarts el rànquing britànic The World's 50 Best Restaurants en una gala a Anvers (Bèlgica), que ha situat de nou al capdavant de la prestigiosa llista el Noma, l'establiment del xef danès René Redzepi a Copenhaguen (Dinamarca). Xatruch es regent del restaurant Disfrutar acompanyat d'Oriol Castro i Mateu Casañas, tots ells excaps de cuina d'El Bulli.

Eduard Xatruch està estretament vinculat a Vila-seca, i és un dels ideòlegs de la mostra gastronòmica Tastvm, que es va celebrar per primera vegada l'any 2017, i que l'any següent va repetir edició amb una destacada presència de públic i professionals de la gastronomia, la cuina i la viticultura.

L'establiment d'Eduard Xatruch, Oriol Castro,i Mateu Casañas, situat al carrer Villarroel, ha estat distingit per l'organització pels seus «plats paradoxals» i per oferir una experiència gastronòmica «única».

D'esquerra a dreta, els xefs Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, en una imatge d'arxiu al restaurant Disfrutar de Barcelona.

El barceloní Disfrutar, cinquè millor restaurant del mónACN

tracking