Diari Més

Hostaleria

Un restaurant de Cambrils utilitza tres robots per alleugerir la feina a cambrers

De moment, en els seus quinze dies d'engegada, ja sumen 113 quilòmetres a raó de 3.507 serveis i 2.165 viatges entre la cuina i la sala

Imatge dels robots.

Un restaurant de Cambrils utilitza tres robots per alleugerir la feina a cambrersInstagram El Pósit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El restaurant El Pòsit de Cambrils ha incorporat tres robots per traslladar les comandes de la cuina a la sala i alleugerir així la feina als cambrers, que escurcen distàncies i suporten menys pes, segons informa aquest local.

Cada cambrer suporta al dia uns 300 quilos de pes en plats plens de la cuina a la sala i buits de tornada, amb el que els robots reduiran sensiblement aquestes condicions en escurçar el trajecte.

De moment, en els seus quinze dies d'engegada, ja sumen 113 quilòmetres a raó de 3.507 serveis i 2.165 viatges entre la cuina i la sala, segons el director comercial del Pòsit, Ángel Pérez.

Els robots millorarann la salut laboral, el temps i la qualitat de servei, el rendiment a les zones de treball i també visibilitzen l'aposta per «la innovació i la tecnologia» del restaurant, segons Pérez.

Els robots, malgrat la seva aparença totalment de màquina, pel seu aspecte recorden un cambrer amb corbatí inclòs, amb tres buits en cada lateral en comptes de braços per dipositar les safates.

En la part superior, allò que vindria a ser el cap, una pantalla recorda les cares dels personatges d'animació amb dos grans ulls rodons que mostren expressions facials.

Els robots també es comuniquen entre ells mitjançant una sort de veu i, segons Pérez, ja són tota una atracció en els seus quinze dies de posada en servei.

tracking