Diari Més

Loteria

L'ONCE reparteix mig milió d'euros a Tarragona: 250.000 a Segur de Calafell i altres 250.000 a Salou

Han estat repartits en 10 cupons premiats del 'Cuponazo'

Un quiosc de l'ONCE.

El 'Cupó Diari' de l'ONCE deixa 35.000 euros a ReusEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sort ha arribat a Segur de Calafell i Salou en forma de loteria: mig milió d'euros en el 'Cuponazo' de l'ONCE. L'Olga Navarro, venedora al punt de venda ubicat al número 100 del carrer Baixador, al Mercat setmanal de divendres de Segur de Calafell, i Salvador Torres des del punt de venda ubicat al número 1 de la Plaça Europa de Salou han estat els encarregats de vendre els premis, de 250.000 euros cadascun, repartits en 10 cupons premiats.

Segur de Calafell pertany administrativament a la direcció de l'ONCE a Tarragona, que presta serveis personalitzats a 785 afiliats i afiliades i compta amb 168 agents venedors dels productes de joc de l'Organització. I Salou pertany a l'agència de l'ONCE a Reus, que presta serveis personalitzats a 441 afiliats i afiliades i compta amb 72 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

El 'Cuponazo' de l'ONCE ofereix els divendres, per tres euros, un premi a les cinc xifres més sèrie de 9 milions d'euros, i sis segons premis de 100.000 euros a altres tantes extraccions, també amb sèrie.

tracking