Diari Més

Economia

Una empresa de Godall rebrà prop de 3,5 MEUR per impulsar un projecte innovador d'energia renovable

La inversió s'inclou en un paquet d'ajudes de 31,6 MEUR del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic

Imatge del poble de Godall, al Montsià.

Una empresa de Godall rebrà prop de 3,5 MEUR per impulsar un projecte innovador d'energia renovableEnciclopedia.cat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una empresa de Godall (Montsià) rebrà 3.496.752 euros del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic per impulsar un projecte innovador d'energia renovable. Es tracta d'una actuació relacionada amb la producció i depuració de biogàs més biometà. La companyia també rebrà 73.917 euros per un altre projecte de biomasses de calderes en àmbit industrial. Tot plegat s'emmarca en el paquet d'ajudes de 31,6 milions d'euros cofinançat pel fons FEDER i atorgats pel Ministeri a 193 iniciatives que apostin per l'energia renovable. A Catalunya s'han seleccionat 23 projectes, dels quals el del Godall és el que rebrà més injecció econòmica. Aquestes resolucions són provisionals i seran definitives després del període d'al·legacions.

Entre les ajudes a empreses catalanes també s'hi inclou un projecte a Botarell (Baix Camp), on es destinaran 492.000 euros a una actuació de biomasses de calderes en àmbit industrial de baixa potència. La voluntat del Ministeri és apostar per actuacions que permetin la substitució de combustibles fòssils per energies renovables. En total, s'espera que el conjunt d'inversions es tradueixin en una potència total de 145 MW.
tracking