Diari Més

Obituari

Mor als 74 anys l'exdirector del Diari de Tarragona, Ramon Pedrós

El periodista residia a Cambrils, localitat on es farà, aquest dimecres, el funeral

Imatge d'arxiu de Ramon Pedrós.

Mor als 74 anys l'exdirector del Diari de Tarragona, Ramon PedrósFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El periodista lleidatà Ramon Pedrós Martí a mort a l'edat de 74 anys a la localitat de Cambrils, localitat on residia i on havia engegat el seu últim projecte, la petita editorial Lakibuks.

Pedrós va ser el primer corresponsal permanent d'un mitjà espanyol a Moscou, l'any 1976. Primer peral diari ABC i posteriorment per RTVE i l'agència EFE en aquesta ciutat. L'any 1980 va passar de Moscou a Washington i s'hi va estar fins el 1983 com a delegat d'EFE. D'allí va passar a Brussel·les, també com a delegat d'EFE, i més tard, a Barcelona.

A Barcelona Jordi Pujol el va fitxar com a director general de Comunicació de la Generalitat, càrrec que vaig ocupar durant 10 anys, del 1988 al 1998.

Després d'aquest període, Pedrós va estar al davant del diari Metro en els inicis de la premsa gratuïta. Anys més tard, del 2006 al 2008, va ser el director del Diari de Tarragona i d'aquí va passar a La Mañana, de Lleida, com a director general, primer, i com a director del diari, després.

Després d'aquesta experiència i abans de la jubilació va posar en marxa, junt amb altra gent, un diari a les comarques de Lleida, El Matí Independent, que no va acabar de reeixir i va durar molt poc temps.

El funeral es farà aquest dimecres, al tanatori de Cambrils, a les 16.30h.

tracking