Diari Més

Política

L'oposició planteja avui la moció de censura al govern de Cambrils

ERC ha convocat un acte de suport a l'alcaldessa una hora abans

Els portaveus de Ciutadans, Juan Carlos Romera; NMC, Oliver Klein; PSC, Ana López; i PP, David Chatelain, ahir a la tarda a Cambrils.

Oliver Klein i l'oposició del govern de Cambrils presenten una moció de censura a Camí MendozaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els grups de l'oposició de Cambrils –Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC), PSC, PP, Ciutadans i els regidors no adscrits– presentaran al ple de l'Ajuntament, que començarà a les dotze del migdia, la moció de censura per acabar amb el govern d'ERC i Junts, liderat per l'alcaldessa, Camí Mendoza (ERC). Està previst que la moció de censura prosperi, ja que, entre tots els regidors de l'oposició sumen la majoria absoluta i, per tant, suficient, per obligar al canvi de colors polítics al capdavant de l'executiu local cambrilenc. Una hora abans que comenci aquesta sessió plenària, que se celebrarà sense públic i a porta tancada, Esquerra Republicana ha convocat un acte de suport a Camí Mendoza i als regidors republicans davant de la casa consistorial. Hi assistiran alcaldesses d'ERC de diversos municipis de Catalunya, acompanyades per la diputada i vicesecretària general de Dones, Raquel Sans, la diputada i presidenta regional, Irene Aragonès, i altres càrrecs electes del territori.

La moció de censura, la qual donarà l'alcaldia al portaveu d'NMC, Oliver Klein, va ser presentada el passat 14 de setembre. Va ser el mateix Klein qui va al·legar una «pèrdua de confiança» dels que, fins a aquell dia, havien estat els seus socis de govern. Es preveu que el nou govern que sorgirà de l'aprovació d'avui de la moció de censura presenti demà el nou cartipàs, del qual només ha transcendit que NMC conservarà les regidories que ja tenia.

tracking