Diari Més

Societat

Un núvol tòxic causat per un error humà obliga a desallotjar el Palau d'Esports de Cambrils

Un treballador ha mesclat àcid sulfúric amb àcid hipoclorit, una hora i mitja després s'ha restablert la normalitat a les instal·lacions

Imatge de la piscina del Palau Municipal d'Esports de Cambrils.

Es reprenen les classes de natació i aquagym al Palau Municipal d'Esports de CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat juntament amb la Policia Local de Cambrils han desallotjat aquest matí la piscina municipal de Cambrils per la presència d'un núvol tòxic que s'ha format a causa d'un error humà.

Segons ha informat el cos a Diari Més, un treballador ha mesclat àcid sulfúric amb àcid hipoclorit quan estava en un magatzem de les instal·lacions que està soterrat i no té ventilació. Quan Bombers han arribat, el personal de la piscina ja estava desallotjant els usuaris de la piscina. Bombers i agents de la policia han decidit evacuar també als usuaris del gimnàs i el vestuari per evitar problemes respiratoris a la gent que hi havia.

Les cinc dotacions de Bombers desplaçades han realitzat, un cop evacuat tot el personal, lectures de toxicitat que han resultat negatives. Només una persona ha estat atesa pel SEM per marejos, però no ha hagut de ser traslladada a cap centre hospitalari.

A les 12.22 s'ha restablert la normalitat a les instal·lacions municipals.

tracking