Diari Més

Festival de màgia

La màgia impossible torna a la Canonja

Ja s'han posat a la venda les entrades del festival de màgia, que se celebrarà de l'1 al 3 d'octubre

Espectacle de carrer de l'Impossible l'any 2019.

La màgia impossible torna a la CanonjaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Circ, mentalisme i grans il·lusions seran els protagonistes de les 16es Jornades de Màgia Impossible de la Canonja, que enguany se celebraran de l'1 al 3 d'octubre amb espectacles gratuïts de carrer i altres de pagament al Poliesportiu Municipal.

L'Impossible arrencarà amb la presentació oficial, que es farà dimecres 29 de setembre a la Sala d'actes de l'Escola la Canonja, i comptarà amb un tast de màgia de prop a càrrec de l'assessor del festival, Mag Gerard.

Divendres 1 d'octubre es podrà gaudir –en dues sessions– de l'habitual Gala Internacional de Màgia, amb artistes com Pepín Banzo, un vell conegut del festival, ja que hi va actuar com a presentador; Sasha & Connie, especialistes en grans il·lusions, i que amb la seva moderna posada en escena donaran un toc d'espectacularitat a la Gala; David Blanco, especialista en mentalisme i màgia de saló, que presentarà una creació en la qual un espectador podrà guanyar 500 euros; el Mago Félix, que porta a l'excel·lència el difícil art de la manipulació; i el Senyor Pérez, que farà recordar al públic la seva infantesa amb un número poètic de bombolles de sabó, que ha estat premiat tant aquí com a França. Dissabte dia 2, Eduard Juanola proposarà pujar a la corda que separa el que és possible del que és impossible en una proposta original per gaudir del matí en família.

El vespre i la nit del dissabte seran Nit de mentalisme i Freak Show amb Luis Pardo i Maximiliano Stia. El mentalista Luis Pardo, conegut per les seves intervencions televisives, presentarà un espectacle al voltant de l'impossible, una combinació perfecta entre el mentalisme i la psicologia humana, un espectacle pur de PsychoMàgia. Pardo s'endinsarà en els pensaments de l'espectador, no només per a llegir-li la ment, sinó també per a interpretar-la i manipular els pensaments fins a límits sorprenents. Maximiliano Stia, per la seva banda, és un artista polifacètic que combina el clown, el circ i la màgia amb una posada en escena que recrea el teatre de varietats que es va fer popular als EUA amb el nom de Freak Show. Maximiliano, que ha estat presentador del Circ Raluy, portarà a l'Impossible els seus números més sorprenents. Finalment, el diumenge dia 3 al matí es clourà el festival amb l'actuació de la companyia Tiritirantes, que combina diferents disciplines del circ amb la màgia.

«Un any més hem pogut organitzar aquest festival amb un cartell de molta qualitat artística, i ja són setze anys consecutius», explica el primer tinent d'alcalde i regidor de cultura de l'Ajuntament de la Canonja, Salvador Ferré, qui també es mostra molt satisfet per «la bona disposició d'artistes, tècnics i gestors», que els han facilitat la possibilitat de duplicar sessions.

Les entrades ja estan a la venda a través de la web de Codetickets (www.codetickets.com) i al Castell de Masricart. Hi ha la possibilitat d'obtenir un abonament, per la compra anticipada, de dos espectacles pel preu d'un.

tracking