Diari Més

La Festa Major de Vandellòs se celebrarà del 23 al 26 de setembre

Entre la vintena d'actes programats destaca l'espectacle de l'humorista Peyu, l'actuació musical de Lo Pau de Ponts i les propostes infantils

Imatge de la Festa Major de fa dos anys.

La Festa Major de Vandellòs se celebrarà del 23 al 26 de setembreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En honor de Sant Cosme i de Sant Damià, se celebrarà la Festa Major de Vandellòs, del 23 al 26 de setembre. La festa començarà el dijous 23, a les 18.30 h, amb el repic de campanes de l'església i finalitzarà el diumenge 26, després del Gran Castell de Focs, previst a partir de les 21.30 h, aproximadament. Fins aleshores, s'hauran ofert un total de 25 actes gratuïts per a tots els públics, organitzats pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i altres entitats del poble, amb el patrocini i la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Enguany, la persona encarregada de fer el pregó, el dijous a les 19 h al pavelló poliesportiu, serà la veïna Margarita Domènech Margalef. L'Ajuntament l'ha escollit com a pregonera per «reconèixer la seva voluntat i laboriositat continuada per recordar i recuperar els costums ancestrals, les imatges, la iconografia de les situacions i, sobretot, les vivències de les persones del poble que ha mostrat en les seves exposicions, que han servit per promoure i preservar la història local, però sobretot per aprofundir en els trets més identificatius de Vandellòs», segons ha explicat l'alcalde, Alfons Garcia.

tracking