Diari Més

Successos

Intercepten 18 quilos de picadura de tabac de contraban a Cambrils

La Guardia Civil ha denunciat vuit persones d'entre 30 i 45 anys i de diferents nacionalitats

Imatge dels sacs plens de picadura de tabac.

Intercepten 18 quilos de picadura de tabac de contraban a CambrilsGuardia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil i l'Agència Tributària han interceptat 18 quilos de picada de tabac de contraban en un magatzem de paqueteria a Cambrils, segons informa la Subdelegació del govern central.

La Guàrdia Civil ha denunciat per contraban, comercialització i circulació de gèneres estancats, a vuit persones d'entre 30 i 45 anys i de diferents nacionalitats.

En la inspecció feta, l'olor a tabac dels paquets va aixecar sospites, per la qual cosa es van obrir i a l'interior, es van trobar diverses bosses de plàstic amb picadura, sense cap tipus de precintes intracomunitàries ni documentació que emparés el producte.

El tabac, que no havia passat per cap tipus de control sanitari, s'havia adquirit a través d'una plataforma digital de compra-venda de productes.

Els enviaments intervinguts anaven dirigits a vuit destinataris de diverses poblacions de les comarques del Tarragonès, Baix Camp i Baix Penedès.

L'Agència Tributària i la Guàrdia Civil recorden que la compra de tabac fora dels llits legals està prohibida, suposa un frau per eludir l'alta fiscalitat amb el qual està gravat i, a més, no compta amb les garanties necessàries de qualitat.

tracking