Diari Més

Meteorologia

Tarda de tempestes fortes i irregulars arreu de Catalunya que ha afectat l'Alt Camp

Els Bombers han hagut d'actuar per les inclemències del temps a aquest territori de la demarcació

Un arbre caigut per la tempesta a Sant Cugat del Vallès.

Tarda de tempestes fortes i irregulars arreu de Catalunya que ha afectat l'Alt CampBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant la tarda d'aquest dissabte s'estan veient diverses tempestes fortes i irregulars arreu de Catalunya, a la demarcació la principal afectada és l'Alt Camp mentre que el Camp de Tarragona resta una tarda plàcida.

Des de Protecció Civil s'ha donat l'avís de temps violent a l'Alt Camp i Alt Penedès, amb menys probabilitat d'afectació al Baix Penedès. Avisen que pot caure pedra d'un diàmetre superior a 2 cm, fortes ratxes de vents superiors als 100 km/h o petits esclafits. Els Bombers de la Generalitat han hagut de fer diverses actuacions al territori per les inclemències del temps, com per exemple un llamp que ha deixat a Santes Creus sense electricitat i ha obligat actuar als serveis d'emergències a Aiguamúrcia.

Catalunya

Els Bombers de la Generalitat han rebut una vintena d'avisos per les pluges entre les 14 i les 16 hores, la majoria concentrats al Vallès Occidental, Barcelonès i Baix Llobregat. Gran part de les actuacions han estat per retirar algun arbre caigut o per atendre acumulacions puntuals d'aigua a la via pública. A Castellbisbal, els Bombers han hagut de rescatar dos conductors atrapats per l'aigua en un carrer del polígon industrial del Llobregat, sense més conseqüències. Destaquen registres com els 60 litres de Sant Feliu de Codines, els 50,3 litres de Sant Andreu de la Barca o els 35,9 litres de Castellbisbal.

tracking