Diari Més

Política

Natalia Sanz abandona el seu càrrec i trenca el pacte de govern d'Altafulla

Els republicans no entenen la seva decisió i assumiran la tasca de governar en solitari

Natalia Sanz en una imatge d'arxiu.

Natalia Sanz abandona el seu càrrec i trenca el pacte de govern d'AltafullaAjuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

NataliaSanz, que fins ara havia estat la regidora de Turisme i Comerç d'Altafulla, ha anunciat que abandonava el seu càrrec i ha trencat així el pacte de govern que mantenia amb l'EINA i el PSC des de les eleccions del 2019.

La marxa deSanz, que era l'única representant del grup d'Ara Altafulla, va seguida de la regidora socialistaInmaMorales, que va sortir del govern a finals d'aquest mes d'agost per discrepàncies amb el grup republicà.

De fet, en declaracions a Altafulla Ràdio, un dels motius de la marxa deSanzhauria estat el repartiment de les regidories que havia deixat la socialista Morales en sortir del grup. La mateixaSanzs'ha mostrat decebuda pel trencament i ha afirmat que sembla que no es comparteix el mateix projecte de govern entre ella i la resta de l'equip.

L'EINA, per la seva banda, lamenta la marxa deSanzi afirma que no entén la seva marxa, però que seguirà assumint la responsabilitat de governar en solitari la vila. ElcoalcaldeMolinera apunta a algun «tacticisme polític» pensant en el 2023 com a motivacions per aquesta marxa.

Vist tot això, comença una nova etapa en el govern municipal d'Altafulla, amb una situació clara de minoria dels cinc regidors de l'EINA, al govern enfront dels vuit regidors de l'oposició, amb els quatre d'Alternativa Altafulla, el regidor de Junts x Altafulla, el regidor no adscrit, la regidora del PSC i ara,NataliaSanz

tracking