Diari Més

Zoo actuarà a la festa major d'Alcover

Se celebrarà del 15 al 18 d'octubre

El regidor de Cultura, Josep M. Girona, mostrant el cartell.

Zoo actuarà a la festa major d'AlcoverJordi Rebelles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alcover celebrarà la seva Festa Major del 15 al 18 d'octubre de 2021 amb actes per a totes les edats. Enguany, com a novetat, s'ha dut a terme la primera edició del concurs de disseny del cartell de la Festa Major i el treball guanyador és obra de Jaume Gubianas. D'altra banda, aquest any s'estrenarà el nou element del seguici: el falcó, obra de Joan Carles Agràs Guri. Com a novetat, el Ball de Diables Bruixots d'Alcover serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la Festa Major amb la tronada inaugural.

El divendres també es comptarà amb la lectura de versots i els correfocs. Destaca a més, la representació de Dames i Vells, la processó i el lluïment del seguici popular. Aquest any, el pregó anirà a càrrec de la Cooperativa Agrícola d'Alcover amb motiu del seu centenari i un dels plats forts de la festa serà el concert del grup Zoo. Dissabte a la tarda, arriba el concert familiar amb Reggae per xics-The Penguins i, dissabte, en sessió de tarda i nit, l'Orquestra Internacional Maravella oferirà dos concerts diferents al Cercle d'Amics; i a la nit, el pavelló acollirà els Portobello.

Diumenge a la tarda actuaran Los Diablos, la mítica banda del pop dels anys 70. Les propostes teatrals estan encapçalades per l'actuació de Quim Masferrer amb Bona gent. En els dies vinents s'anunciarà el procés de la venda d'entrades.

tracking