Diari Més

Política

L'oposició presenta una moció de censura per fer fora l'actual alcaldessa de Cambrils

La moció ha estat signada per l'NMC, PSC, Ciutadans, PP i els dos regidors no adscrits i si prosperés el nou alcalde seria Oliver Klien

ERC, Junts per Cambrils i Nou Moviment Ciutadà governaran el municipi durant els pròxims quatre anys.

El nou pacte de govern a Cambrils deixa fora el PSCOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'oposició municipal de Cambrils juntament amb el Nou Moviment Ciutadà (NMC) ha presentat una moció de censura contra l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza (ERC). El Nou Moviment Ciutadà d'Oliver Klein ha decidit trencar el pacte de govern amb ERC i Junts i ha negociat amb la resta de forces municipals per aconseguir l'alcaldia de la ciutat.

La moció ha estat signada per l'NMC, PSC, Ciutadans, PP i els dos regidors no adscrits. El 28 de setembre se celebrarà un ple per discutir aquesta moció, que ja ha estat registrada al consistori i serà presentada oficialment a la premsa aquest dimarts a la tarda.

La composició de l'actual govern municipal

Actualment l'equip de govern està format per 11 regidors. Sis d'ERC (Camí Mendoza,AlejandroGarcia, CintaBallesté, Eduard Pellicer,HèléneArcelini Jaume Gila), tres d'NMC(OliverKlein, EnricDazaiNataliaPleguezuelos) i dos de Junts per Cambrils (Lluís Abella i Marta Borràs).

A l'oposició hi ha 10 regidors. Quatre del PSC (AnaLópez, Josep M. Vallès, ÍngridDuchiYolandaQuílez), tres de Ciutadans (Juan Carlos Romera, SantiGámeziYolandaBurgos), un del PP (DavidChatelain) i dos regidors no adscrits, Joan M.Artigauque va sortir de Junts iPatriciadeMiguelque va abandonar Ciutadans.

tracking