Diari Més

Policial

La Guàrdia Civil desmantella una plantació amb més de 1.300 plantes de marihuana al Pla de Santa Maria

El propietari dels terrenys és un home de 75 anys

Imatge de la plantació.

La Guàrdia Civil desmantella una plantació amb més de 1.300 plantes de marihuana al Pla de Santa MariaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Civil de Valls i de l'Oficina d'Anàlisi Fiscal de la Comandància de Tarragona, han desmantellat una plantació de més de 1.300 plantes de marihuana, als terrenys d'un habitatge independent situat a Baiona al terme municipal del Pla de Santa Maria.

Els fets es remunten a finals de la setmana anterior, quan agents de la Guàrdia Civil de Valls realitzaven un dispositiu de caràcter fiscal relacionat amb el control de gasoils a l'entorn agrícola, en circular pròxims a un habitatge independent van apreciar una forta olor de marihuana que provenia d'un terreny annex a aquest habitatge, aquest es trobava tancat perimetralment amb una tanca metàl·lica i una malla d'ocultació, darrere hi havia nombroses plantes de marihuana.

Per aquest motiu es va identificar al propietari de l'habitatge, el qual en ser informat dels indicis obtinguts, va col·laborar amb els agents facilitant l'accés a l'habitatge i al jardí on es trobava el cultiu.

Després d'accedir a la instal·lació es van localitzar 1.318 plantes de marihuana en fase adulta, amb un pes de 380 quilos, un assecador amb 27 quilos de cabdells de marihuana en procés d'assecat i material per al cultiu i elaboració de la substància.

El detingut, un home de 75 anys, de nacionalitat espanyola, se l'investiga per un presumpte delicte contra la salut pública (cultiu i elaboració de substàncies estupefaents).Després de prestar declaració en dependències policials va ser posat en llibertat a la disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Valls.

tracking