Diari Més

Societat

L'Ajuntament del Morell treu a concurs el bar del Centre Cultural

El termini per presentar propostes acaba el 20 de setembre

Es contempla un contracte de quatre anys amb un cànon de 566,66 euros mensuals.

L'Ajuntament del Morell treu a concurs el bar del Centre CulturalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la licitació del bar de les piscines municipals del Morell, ara és el torn del bar del Centre Cultural. Així, l'Ajuntament del Morell ha iniciat el procediment del qual en sortirà el contracte per gestionar i explotar aquest establiment durant quatre anys, amb un cànon mensual de 566,66 euros.

La presentació d'ofertes s'ha de realitzar mitjançant l'eina de sobre digital, i el termini per formalitzar-les acaba el 20 de setembre a les 14 hores. A l'hora d'escollir la proposta guanyadora, el consistori morellenc tindrà en compte aspectes com la descripció de l'activitat, l'adequació de l'espai, la proposta de carta o l'enfocament i activitats de dinamització, entre altres qüestions.

En aquest sentit, Eloi Calbet, alcalde del Morell, remarca que es tracta d'un punt neuràlgic del municipi. «Bars n'hi ha molts, cadascun amb les seves particularitats i el seu ambient, però el bar del Centre Cultural és, ha estat i ha de ser un establiment per a tots i un punt de trobada, de referència», insisteix. Les persones interessades poden consultar tots els detalls en aquest enllaç.

tracking