Diari Més

Medi ambient

Els municipis del Garraf, Baix Penedès, Tarragonès i Baix Camp insisteixen en protegir la costa amb una gestió unitària

Els regidors signen un manifest per reivindicar el potencial ambiental i econòmic de les platges

Imatge dels regidors que van participar a la trobada.

Els municipis del Garraf, Baix Penedès, Tarragonès i Baix Camp insisteixen en protegir la costa amb una gestió unitàriaAjuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els municipis de la costa central i tarragonina, des de Sitges fins a Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant, han tornat a aixecar la mà per reclamar una protecció de les platges de forma unitària. En un manifest signat a través de la Taula de Municipis per a un Litoral Sostenible, els regidors responsables de les platges defensen la costa com a espai bàsic de l'economia i natura locals. Per això reivindiquen la renaturalització de les platges, la creació d'una unitat de gestió i la conscienciació dels sectors econòmics i de la ciutadania en aquesta mateixa línia. Revisar el sistema de neteja de la sorra, acordar la gestió del creixement del nivell del mar i afrontar l'erosió del litoral són altres aspectes que demanen consensuar.
Actualment, la Taula de Municipis per a un Litoral Sostenible la formen: Sitges, Vilanova i la Geltrú, Cubelles, Cunit, Calafell, el Vendrell, Roda de Berà, Creixell, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, Vila-seca, Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp i Vandellòs i Hospitalet de l'Infant.
tracking