Diari Més

Diada 2021

L'Ajuntament de Salou celebra la Diada amb una ofrena floral i ball de bastons

L'acte institucional s'ha celebrat al monument de Rafael Casanova amb la presència de l'alcalde Pere Granados, regidors i diferents representants d'associacions del municipi

L'Ajuntament de Salou celebra la Diada amb una ofrena floral i ball de bastons

L'Ajuntament de Salou celebra la Diada amb una ofrena floral i ball de bastonsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Salou ha celebrat durant el matí d'aquest dissabte la Diada Nacional de Catalunya, l'Onze de Setembre, amb la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova, a la plaça de l'Onze de Setembre, i amb l'actuació del Ball de Bastons de Salou.

A L'acte han participat l'alcalde de Salou, Pere Granados, regidors i regidores i també representants de diferents associacions del municipi.

L'alcalde ha oferit un discurs destacant les fortaleses de la lluita contra el coronavirus, dient que «ens toca afrontar aquest present amb la màxima solidaritat i valentia», atès que, d'aquesta forma, «tornarem a vèncer, posant de manifest, una vegada més, el nostre valor, la nostra fortalesa i el nostre potencial per resoldre els problemes i transformar la realitat, sense retrocedir ni renunciar a les nostres ambicions, a la nostra identitat, al nostre sentiment de pertinença i a la nostra plenitud com a poble, com a municipi i com a país».

Després del discurs s'ha procedit a la hissada de la Senyera, de mans de la pubilla infantil, la qual li ha lliurat a l'alcalde; alhora que s'ha interpretat l'Himne Nacional de Catalunya.

L'ofrena floral ha començat amb la col·locació, per part de l'alcalde Pere Granados, de l'escut municipal elaborat amb flors. Seguida de la participació dels representants de les diferents entitats i associacions del municipi. Un cop finalitzada, ha tingut lloc l'actuació del Ball de Bastons de Salou.

L'alcalde de Salou i els representants de les institucions durant l'acte.

L'Ajuntament de Salou celebra la Diada amb una ofrena floral i ball de bastonscedida

tracking