Diari Més

'El Monstre de Colors' torna a Cambrils

L'espectacle encetarà la nova temporada del cicle familiar Diumenges al Teatre

'Valentina Quàntica', de la companyia Anna Roca.

'El Monstre de Colors' torna a CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'any 2012, la il·lustradora i dissenyadora gràfica Anna Llenas publicava El Monstre de Colors, un conte que tenia com a protagonista un ogret pelut que sentia un garbuix d'emocions. Per posar-hi ordre, jugava amb els colors. El llibre va resultar una eina molt eficaç per aconseguir que els petits poguessin entendre de manera senzilla i bonica el llenguatge de les emocions, i El Monstre de Colors es va convertir en un llibre supervendes, amb més d'1,5 milions d'exemplars venuts, i traduccions a més de 25 llengües.

La companyia Tutatis-Transeduca va apostar, fa uns anys, per fer-ne l'adaptació teatral. L'obra resultant és un espectacle de titelles, música i colors que té com a principals protagonistes el Monstre i la Nena, i que s'ha fet amb la participació de la pròpia autora del conte, Anna Llenas.

Aquesta adaptació teatral encetarà la nova temporada del cicle familiar Diumenges al Teatre de Cambrils. No és el primer cop que l'obra de teatre protagonitzada pel petit monstre aterra a la vila, perquè ja s'havia programat en l'edició de primavera. Va tenir tant d'èxit que, a causa de l'aforament reduït molta gent es va quedar fora i van demanar que la tornessin a programar. Així ha sigut, i la nova representació d'El Monstre de Colors a Cambrils serà el pròxim diumenge 26 de setembre.

El cicle continuarà el diumenge 17 d'octubre amb una obra del grup local La Teca Teatre. La companyia cambrilenca oferirà l'espectacle M. De Màgia (sense vareta), que explica les aventures d'un bosc, tres personatges i un pou dels desitjos. Ben aviat descobriran que el desig que voldrien aconseguir és la pau al món, però també que, quan es desitja una cosa tan important, la màgia no sempre surt dels pous, per molt màgics que aquests siguin. L'espectacle combina la història, la música en viu i la participació activa de tots els espectadors.

La programació del cicle familiar acabarà el diumenge 14 de novembre amb Valentina Quàntica de la companyia de teatre olotina Anna Roca, que combina la curiositat innata dels infants amb l'empoderament femení i l'emergència climàtica. La protagonista és la Valentina, una noia científica que vol difondre la ciència i resoldre els perquès que li sorgeixen contínuament a dins del cap. Ho aconseguirà amb l'ajuda del seu company d'experiments i un canal de YouTube que l'ajuda a arribar a les cases de tots els nens i nenes.

El cicle Diumenges al Teatre està organitzat pel Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de La Teca Teatre. Les entrades es podran comprar a partir d'aquest mateix divendres, 10 de setembre, a través de la pàgina web d'Entradium (www.entradium.com). Tots els espectacles començaran a les 17.30 h. i es faran al Teatre del Casal Parroquial (plaça de l'Església de Sant Pere, s/n). El preu de l'entrada és de 4 euros.

tracking