Diari Més

Policial

Detingut un veí de Torredembarra per provocar un accident i donar positiu al test d'alcoholèmia i de drogues

Els fets van tenir lloc a la carreta N-340 a Tarragona passats dos quarts d'onze de la nit

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Detingut mentre robava estatuetes de les tombes del cementiri de MontjuïcMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona van detenir el passat dissabte un home de 36 anys, de nacionalitat equatoriana i veí de Torredembarra, com a presumpte autor dels delictes de conducció sota els efectes de l'alcohol i les drogues i conducció sense permís per resolució judicial.

Els fets van tenir lloc a la carreta N-340 a Tarragona. Passats dos quarts d'onze de la nit els mossos van ser requerits per un accident de trànsit entre dos vehicles.

En arribar al lloc, els agents van localitzar els implicats en l'accident i van observar que el conductor d'un dels vehicles mostrava evidents símptomes d'anar sota l'efecte de les begudes alcohòliques.

Els mossos van atendre l'altra part de l'accident i van facilitar el seu trasllat a l'hospital juntament amb la seva acompanyant. Totes dues amb pronòstic reservat.

L'altre conductor va donar una taxa d'alcoholèmia de 0,99 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, gairebé quatre vegades el límit permès. A més, els agents van decidir fer-li també la prova de detecció de drogues. El resultat, a falta de la confirmació del laboratori, va ser també positiu en amfetamines i metamfetamines.

Finalment, els mossos van comprovar que el detingut no disposava de permís de conduir ja que el tenia retirat judicialment fins el proper mes de novembre.

El detingut va passar diumenge a disposició judicial davant el Jutjat d'Instrucció número 3 de Tarragona i va quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking