Diari Més

Salut obre noves dates per vacunar-se sense cita prèvia a Tarragona, Reus, Calafell i Valls

Els vaccins disponibles són els de Pfizer i Moderna, depenent del dia

Imatge dels punts de vacunació sense cita prèvia del Camp de Tarragona.

Salut obre noves dates per vacunar-se sense cita prèvia a Tarragona, Reus, Calafell i VallsSalut

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Salut ha notificat que s'han obert noves dates per vacunar-se sense cita a Tarragona, Reus i Calafell.

A Tarragona els interessats poden anar al Palau d'Esports avui dilluns dia 6 de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores s'inocularà el fàrmac de Pfizer. Dimarts i dimecres hi podran anar en horari de matí de 9 a 13 hores, dimarts es posarà el vaccí de Moderna i dimecres el de Pfizer. Finalment el divendres dia 10 s'hi podrà anar sense cita de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores i els sanitaris posaran la vacuna de Moderna.

Pel que fa a Reus, el punt de vacunació obert és el del Centre de la Imatge MasIglesiasi s'inocularà el vial de Pfizer. S'hi podrà anar dilluns i dijous de 9 a 13 hores i de 15 a 18 hores, dimarts, dimecres i divendres de 9 a 13 hores.

A Calafell el punt de vacunació és al Pavelló JoanOrtolli també s'inocularà la vacuna de Pfizer a qui vagi sense cita prèvia. S'hi pot anar dimarts de 9 a 14 hores i de 15 a 20 hores, dimecres de 15 a 20 hores, dijous de 9 a 14 hores i finalment divendres de 9 a 14 hores i de 15 a 20 hores.

Els que vulguin anar a Valls podran fer-ho a la SalaKursaalel dimecres de 16 a 20 hores i divendres de 9 a 13 hores.

tracking